Introducere » Automatizari porti culisante » Automatizare poarta culisanta de 700 kg, Key Sun Kit


        

Automatizare poarta culisanta de 700 kg, Key Sun Kit

 

Preţul nostru fără TVA : 1 807 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
2 150 RON

în coş:
  buc  

Automatizare poarta culisanta cu illuminare Key Automation

O automatizare poarta culisanta premium cu iluminare incorporata in partea superioara a motorului. Illumineaza ambiental poarta si imprejurimile . Creat din materiale de inalta calitate rezistente la conditii de vreme rea precum ploi, furtuni si ninsori. Mecanism extrem de silentios protejat de un corp de aluminiu turnat si carcasa din plastic ABS rezistenta. Motoarul poate fi deblocat pentru a putea deschide poarta manual cu ajutorul telecomenzilor incluse. 

 KEY11

 

Motor pentru automatizare culisanta

Un motor puternic care poate misca o poarta de maxim 700 kg. Este echipata cu unitate de control cu functie de incetinire la deschidere/inchidere pentru a nu strica poarta. Limitator electronic si illuminare ambinetala inclusa. Este creat din materiale de calitate pentru a rezista cat mai mult in timp. Sunt protejate de apa si vreme rea. Carcasa exterioara este creata din plastic ABS rezistent la raze ultraviolete. Deblocarea o puteti face direct cu telecomanda de automatizare de poarta culisanta Key Automation.

 

140409150880_3

Sistem de illuminare pe timpul noptii.

O noua gandire a automatizarilor de porti. Acesta nu au doar rolul de a deschide poarta cat si rolul de a illumina si a creea un ambient placut stilat in curtea ta. Sistemul de illuminare se foloseste de becuri led incorporate in carcasa motorului si de o lampa de semnalizare eleganta care poate sa illumineze intrarea dumneavoastra in timpul noptii chiar si independent de deschiderea portii 

   

Lampa Eclipse

 

Acesta lampa are doua roluri principale. Illuminare ambinentala cu senzor crepuscular care porneste lampa doar atunci cand se lasa seara, si rolul de lampa de semnalizare care porneste atunci cand folosesti automatizarea.  Se instaleaza foarte usor si pe suprafete orizontale at si pe pereti verticali in 5 pozitii diferite pentru a costumiza directia luminii.

KEy5

 

Centrala de comanda 14AB2 incorporata

Untitled-3

Este o noua generatie de unitate de control care indeplineste toate functiile (one for all) al automatizarilor de porti la 24V datorita designului modular. Se programeaza usor datorita display-ului LED. Este compatibil cu sisteme de casa inteligenta. 

Functiile centralei:

  • Programare sistem
  • Programare telecomenzi
  • Diagnoza
  • Controlul portilor

 

Siguranta cu ajutorul fotocelulelor SEKUR

Cu ajutorul fotocelulelor vei prevenii accidentele neplacute care pot aparea datorita portii automate. Este un sistem de detectie al obstacolelor si va oprii poarta atunci cand cineva trece prin dreptul portii. 

 

Telecomenzi rezistente la apa

 

key7

Key Automation a gandit toate detaliile pentru a creea o automatizare de poarta cat mai rezistenta in timp si care sa indeplineasca cat mai multe functii simultane. Telecomenzile sunt cu 4 canale , ergonomice, simple si cu design modern. Sunt create dintr-un material special turnate intr-un proces Tri-Injection. Au insertii chromate pe laterala si se pot comanda pe diferite culori. Cu ajutorul acestora puteti debloca portile atunci cand nu este curent. 

 

 

 

 In pachet gasiti:

1 x Motor cu centrala de comanda incorporata

1 x Set fotocelule SEKUR

2 x Telecomenzi 

1 x Lampa ambientala cu semnalizare ECLIPSE

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

N2IwMz