NOUTĂŢI

arr3De ce sa alegem automatizarile Nice?10 motive bune pentru a alege NICE   Produse direct din fabrica  Produs in proportie de 100%...

CONTACT

Paso Gate SRL
Turea Nr. 196
Cluj Napoca
tel: 0751590487
vanzari@pasogate.ro

Sondaj

Sunteti multumit de site?

Foarte mult 49% Da 41% Nu 5% Oribil 5%

CONDIŢII COMERCIALE
Termeni si conditii

 

Informații despre livrare

După plasarea comenzii din COSUL DE CUMPĂRĂTURI veți fi contactat telefonic de un vânzător Paso Gate cu care veți stabili detaliile livrării.

Produsele puse la vănzare de S.C Paso Gate S.R.L pot fi livrate pe întreg teritoriu a României, utilizând modalitatea și termenul de livrare ales de dumneavoastră la plasarea comenzii.

Comenzile înregistrate și confirmate telefonic  în intervalul luni - vineri până la ora 15:00, sunt livrate în termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea după ora 15:00, sâmbăta și duminica se vor livra marți.

Pentru orice nelămurire sau întrebări legate de produsele sau serviciile noastre vă stăm la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 8:30 - 17:00, la numărul de telefon 0751590487

 

Confidențialitate

Confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal este garantată de S.C. Paso Gate S.R.L. 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Paso Gate  S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Paso Gate S.R.L este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal cu nr. 

Firma noastră are nevoie de datele personale doar în vederea onorării comenzilor - factură, certificat de garanție, expediere produs -, marketing și publicitate.

S.C Paso Gate S.R.L garantează respectarea regulilor conferite de legea nr.677/2001, art 12 - 18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în calitate de persoană vizată : dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției.

Orice utilizator poate solicita ștergerea datelor furnizte pe site-ul www.paso.ro, pentru acest lucru este de ajuns să ne contactați telefonic sau prin e-mail și să cereți acest lucru.

 

Costurile de transport

Costurile de transport pot  varia în funcție de destinație, de greutate și mărimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de către firmele de curierat și pot fi achitate la DESTINAȚIE (de către client) sau EXPEDIȚIE (caz în care costurile de transport se vor adăuga la valoarea facturii, această metodă prezintă avantajul costurilor de transport, în baza contractelor încheiate între S.C Paso Gate S.R.L și firmele de curierat partenere) S.C Paso Gtae S.R.L nu stabilește în mod independent costurile de transport și nu este beneficiarul acestor sume.  Coletul va sosi la adresa indicată de dvs. după ce în, prealabil, curierul vă anunță telefonic/sms.

 

Documente contractuale

Documentele contractuale sunt: factura fiscală, comanda, documente legate de specificațiile bunului și certificatul de garanție (emis de către vânzător sau un furnizor al acestuia)

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail sau telefon) prin care vânzătorul își derulează operațiunile.

Contractul se consideră încheiat între vânzător și cumpărător în momentul primirii de către cumpărător la vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a comenzii.

 

Produse și prețuri

Dacă unul sau mai multe produse comandate nu sunt disponibile, vă vom contacta telefonic pentru a stabili dacă înlocuim produsul selectat cu altul sau, după caz, modalitate preferată contravalorii produsului deja achiziționat.

 

Plata se poate face:

- în numerar, la livrare (sistem ramburs)

- prin bancă: dacă preferați această modalitate de plată, vă rugăm să ne anunțați, în acest caz veți primi o factură proformă pe baza căruia puteț efectua plata. Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor în contul nostru. Confirmarea poate dura între 24 și 48 ore.

 

Garanție

Produsele care urmează a fi schimbate sau returnate de garanție se trimit la unul dintre punctele de lucru ale vânzătorului, însoțite de o copie după factură care atestă cumpărarea lor.

 

 
OWY1MDlhNz