NOUTĂŢI

arr3De ce sa alegem automatizarile Nice?10 motive bune pentru a alege NICE   Produse direct din fabrica  Produs in proportie de 100%...

CONTACT

Paso Gate SRL
Turea Nr. 196
Cluj Napoca
tel: 0751590487
vanzari@pasogate.ro

Sondaj

Sunteti multumit de site?

Foarte mult 45% Da 36% Nu 10% Oribil 10%

Introducere » Grilaje metalice mobile

Grilaje metalice mobile

Grilajele metalice rulou sunt dispozitive care îndeplinesc multe funcții în același timp. Produsul nostru este adaptat suplimentar nevoilor clientului, deoarece producem diferite variante care diferă prin: permeabilitatea aerului, tipul de actionare, precum și modelele și culorile disponibile. Oferim grilaje metalice din otel si aluminiu. La început, vom explica care este diferența dintre utilizarea grilajelor metalice din aluminiu și oțel.

Portile din otel sunt grele si foarte rezistente, dar pe termen lung pot rezista mai putin decat cele din aluminiu. Sunt potrivite pentru securizarea parcărilor și depozitelor si a spatiilor comerciale. Porțile din aluminiu sunt ușoare și mai flexibile și vor dura mai mult decât grilajeledein din oțel, deoarece nu sunt supuse coroziunii. Acestea vor fi folosite pentru a proteja intrara magazinelor și expozițiile din centrele comerciale. În fiecare dintre produsele noastre, un lucru este permanent - rezistența ridicată la efracție. Vă oferim o garanție de 2 ani pentru produsul nostru. Pe langa garantie, vei primi de la noi un produs care se potriveste ideal nevoilor tale, inclusiv din punct de vedere al dimensiunilor - iti vom fabrica poarta astfel incat sa nu fie o problema in timpul montajului. Fiecare dintre produsele noastre poate fi descris ca o investiție de ani de zile, care va asigura siguranță, durabilitate și, de asemenea, va satisface pe deplin utilizatorul.

În oferta noastră, putem distinge două categorii principale de grilaje metalice. Primele sunt grile care vor fi folosite mai ales in magazine sau pentru protejarea incaperilor al caror interior trebuie expus, acestea sunt grilajele metalice tip caramida (grilaje metalice din tuburi drepte), grlajele tip romb(grilaje metalice din tuburi ondulate) si grilajele metlice din lamele microperforate. Al doilea grup sunt grilajele metalice din lamele pline sau microperforate. Ele vor funcționa bine în protejarea încăperilor al căror interior nu trebuie să fie vizibil din exterior, dar ar trebui să fie mai bine protejat. 


RON
RON

ATENTIE!!! ACESTE PRODUSE NU SUNT PRODUSE CONCEPUTE PENTRU TRAFIC INTENS!!!

Grilajele metalice oferă mai multe avantaje în ceea ce privește securitatea, funcționalitatea și estetica. Unele dintre principalele avantaje ale grilajelor rulante includ:

Securitate: Grilajele metalice oferă o barieră fizică împotriva intrării neautorizate, făcându-le un mijloc eficient de descurajare împotriva spargerii, vandalismului și furtului. Acestea sunt de obicei realizate din materiale durabile, cum ar fi oțel sau aluminiu, și sunt proiectate pentru a rezista încercărilor de intrare forțată, făcându-le o soluție de securitate fiabilă pentru aplicații comerciale și industriale.

Ventilație și vizibilitate: Spre deosebire de porțile solide de securitate, grilajele rulante permit fluxul de aer și vizibilitate. Acest lucru le face ideale pentru zonele în care ventilația este importantă, cum ar fi parcări sau vitrine. Designul deschis al grătarelor rulante oferă, de asemenea, vizibilitate în zona protejată, permițând lumină naturală și acces vizual, ceea ce poate spori siguranța și supravegherea.

Acces și ieșire ușoară: grilajele metalice pot fi deschise și închise cu ușurință, oferind acces și ieșire convenabil personalului sau vehiculelor autorizate. Acestea pot fi acționate manual sau motorizate și pot fi adesea integrate cu sisteme de control al accesului sau telecomenzi pentru un plus de confort și securitate.

Personalizare: Grilajele tip rulou pot fi personalizate pentru a se potrivi cu diferite deschideri, dimensiuni și stiluri, făcându-le adaptabile la diferite modele arhitecturale și preferințe estetice. Ele pot fi vopsite cu pulbere sau finisate în diferite culori, modele sau modele pentru a se potrivi cu aspectul general al clădirii sau al clădirii.

Durabilitate și întreținere redusă: grilajele metalice sunt de obicei realizate din materiale robuste, cum ar fi oțel sau aluminiu, care sunt rezistente la coroziune, intemperii și uzură. Acestea necesită întreținere minimă, cum ar fi curățarea și lubrifierea periodică, ceea ce le face o soluție de securitate rentabilă pe termen lung.

Versatilitate: grilajele pot fi folosite într-o gamă largă de aplicații, inclusiv vitrine, parcări, docuri de încărcare, blaturi și multe altele. Acestea pot fi instalate în diferite orientări, precum orizontal sau vertical, și pot fi folosite în setari interioare sau exterioare, oferind versatilitate în utilizarea lor.

În general, grilajele tip rulouoferă o soluție de securitate eficientă, convenabilă și personalizabilă pentru setările comerciale și industriale, oferind o combinație de securitate, funcționalitate și estetică.

MDgwM