Introducere » Automatizari porti batante » Kit automatizare poarta batanta Nice TOONA, TO4024


        

Kit automatizare poarta batanta Nice TOONA, TO4024

 

Numar produs: TOONA4024KCE
Preţul nostru fără TVA : 2 832 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
3 370 RON

în coş:
  buc  

 

Cumpărați și instalați Kit Toona 4024  de la Nice pe porta dvs. pentru a automatiza și pentru a optimiza nivelul de protecție a domiciliului. Cu două brațe puternice și un sistem de control  inteligent integrat, acest mecanism de automatizare este ideal pentru porți batante cu canaturi de până la 3m.

 

Multe case au încă poți manuale. Pentru a evita inconvenientele asociate cu deschiderea și închiderea manuală doar trebuie să alegeti un brand bun pentru a avea o automatizare fiabilă și durabilă. Site-ul nostru vă oferă automatizările Nice, un brand autentic European cu renume și în România.

 

NICE, MARCA DVS. DE AUTOMATIZARE POARTĂ

 

Este greu să alegeți o automatizare bună din multitudinea de produse prezente pe piată? Nu mai căutați. Pentru poarta dumneavoastră batantă aveți nevoie de Nice. Profitați de acest brand pentru a avea un produs de calitate și de încredere. Aceste calități datorează anilor numeroas de experiență în fabricarea de automatizări porți si accesorii. Pe lângă faptul că sunt eficiente și fiabile, au un design plăcut și nu în ultimul rând sunt cunoscute pentru numeroasele sale caracteristici inovatoare. Acestea sunt cele mai bune motive pentru a investi în automatizările Nice. paso.ro este adresa corectă pentru achiziție. În plus față de un preț pe care nu veți  găsi la alți comercianți oferim, de asemenea, livrare rapidă.

 

ALEGEȚI AUTOMATIZAREA DE POARTĂ NICE TOONA 4024

 

Căutați o automatizare de poarta batantă? Alegeți automatizarea de portă Nice TOONA 4024. Veți fi satisfăcut de acest model prin numeroasele sale caracteristici avantajoase. În primul rând, el este un sistem de generare a treia, care oferă o mai bună robustețe și performanțe excelente. Acest motor Nice Toona 4024 este compatibil cu sistemul de casă inteligentă Nice Opera și  kitul solar Solemyo pentru utilizare ecologică. În plus, siguranța în timpul utilizării este asigurată prin detectoarele de obstacol cu care este echipat. Automatizarea Nice Toona 4024 este fabricat cu tehnologie BlueBUS care permite conexiunea dispozitivelor suplimentare doar cu doua fire.

 

Pachetul contine:

  • 2 buc. motoreductoare electronice
  • 2 buc. Telecomanda Nice
  • 1 buc. Unitate de comanda cu receptor cu cuplare Nice
  • 1 per. Fotocelule pentru exterior
  • 1 buc. Lampa LED intermitent cu antena integrată
  • 1 buc. Manual de utilizare și instalare

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MDJlMTNmMT