Introducere » Telecomenzi automatizari » Telecomanda automatizare cu 2 canale BENINCA


        

Telecomanda automatizare cu 2 canale BENINCA

 

Numar produs: TO.GO2VA
Preţul nostru fără TVA : 113 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
134 RON

în coş:
  buc  

Telecomanda cu 2 canale BENINCA pentru automatizari usi de garaj, automatizari porti culisante sau automatizari porti batante BENINCA.

Functioneaza cu sisteme de automatizari BENINCA vechi si noi, ce contin doar un singur tip de telecomenda (TO.GO2VW sau TO.GO2A) si/sau TO.GO2VA.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZjllM2Y